Ninni ja Aabraham

Aabraham ja sen emo Ninni saivat kodit syksyllä 2010.

Aabraham etsi Dewin kautta kotia reilun 3 kuukauden ikäisenä miehen alkuna, syyskuussa 2010. Se on erittäin sosiaalinen niin ihmisten kuin toisten eläinten kanssa. Aabraham viihtyy sylissä ja nukkuu mielellään yönsä ihmisen rinnan päällä. Poika tuli erittäin hyvin toimeen hoitopaikassaan toisten kissojen kanssa sekä hoitopaikan koirien kanssa. Aabraham oli pentuna sellainen, joka viihtyi menossa ja meinigissä mukana, mutta ei ollut mikään riiviö vaan kohtuullisen rauhallinen ollakseen pentu. Aabraham etsi kotia, missä olisi joko kissa- tai koiraseuraa ja missä se saisi paljon huomiota ihmiseltä. Kuten pennut yleensä, Aabraham löysi uuden kodin hyvin nopeasti.

Aabrahamin emo Ninni onnistuttiin loukuttamaan talteen hieman myöhemmin, lokakuussa 2010. Ruskeatiikeri laiheliini Ninni päätyi yhdistyksen sijaiskotiin, mutta sijaisperhe kiintyi seuralliseen hoitolaiseensa niin, että Ninni jäi perheeseen ihan pysyvästi. Nykyään Ninni on jo lihaisammassa kunnossa ja elelee tyytyväisenä sisäkissan elämää.