Pärli (nyk. Milli), Hellik (nyk. Heppu) ja Leidi

Nämä sisarukset saivat kodit syksyllä 2010: Pärli Turusta ja Hellik Salosta. Leidi jäi sijaiskotiinsa pysyvästi.

Pärli, Hellik ja Leidi syntyivät yhdistyksen sijaiskodissa äitienpäivänä 2010. Kyseiset pennut ovat villikkoemon jälkeläisiä, joten niiden kesyttämiseen kului kotihoitajalta aikaa tovi jos toinenkin, sillä ihmistä karsastava emokissa ei ollut ihan paras kesykissanmalli pienokaisille. Kolmikko on luonteeltaan kuitenkin leikkisää ja uteliasta sakkia, joten edistystä alkoi kuitenkin tapahtua.

Pärli (nyk. Milli) muutti syksyllä 2010 omaan kotiin Turkuun ja Hellik Saloon, kumpikin kotiin, josta löytyi valmiiksi muutakin kissaseuraa. Leidin kohdalla kotihoitajan toiveesta sijaiskoti muuttui ihan pysyväksi kodiksi ja Leidi jäi ilahduttamaan pysyvästi itselleen jo tutuksi käynyttä katrasta.

Kuvissa vasemmalta oikealle Hellik, Pärli ja Leidi.