Mymmeli (nyk. Pulla)

Mymmeli sai kodin Turusta marraskuussa 2010.

Tämä ihastuttava kissaneiti löytyi vaeltelemasta ulkoa nälkäisenä ja vailla omistajaa.  Sen pullean vatsanympäryksen vuoksi Mymmeli vaikutti aluksi tiineeltä, joten se toimitettiin sijaiskotiin, joka valmistautui pentujen tuloon. Madotuksen jälkeen sijaiskodissa alettiin kuitenkin epäillä sen tiineyttä, joten se vietiin tarkistettavaksi eläinlääkäriin. Pentuja vatsasta ei löytynyt, sterilointiarpi kylläkin.

Mymmelin rakastettava luonne sai yhdistyksen puhelimet pirisemään ja sähköpostin täyttymään Mymmeli-kyselijöistä. Melko nopeasti tämä kissaneiti löysi ihkaomaan kotiinsa Turussa.

Kuulumisia uudesta kodista 21.8.2012: ”Entinen ”Mymmeli”, nykyinen Pulla lähettää makoisat terveiset ja kuulumiset yhdistykselle. Pulla tuli meidän perheeseen loppuvuodesta 2010 ja on äärimmäisen rakastettu perheenjäsen, joka voi kirjaimellisesti pullavasti 😉

Pulla on joka paikassa perheen mukana, kun rouva ei tykkää jäädä yksin ja ikävä tulee hoidossakin. Kesäisin rouva reissaa tyylikkäästi autossa mukana mökille, jossa on kiva valjaiden kanssa ulkoilla ja nautiskella. Nyt Pullalla on rankat ajat menossa, kun rouva rakentaa
perheen kanssa omakotitaloa. Työmaakopissa on Pullalla oma peti ja välillä pääsee valjaiden kanssa tepastelemaan omalle tulevalle pihamaalle. Yöt menevät äidin jalkopäässä kellien ja välillä pitää tulla kesken unienkin ottamaan välirapsutukset. Pulla on maailma ihanin kissa, jolla on ensiluokkaiset käytöstavat ja valtava kehräysmoottori!”