Roope

Kertaalleen Dewin kautta kodin saanut Roope palautui yhdistykselle etsimään uutta kotia ja sai sellaisen Turusta joulukuussa 2010.

Rauhaa rakastava Roope on 7-vuotias Dewin kodinvaihtajakissa. Sen omistaja joutui luopumaan Roopesta sen rauhallista elämää kaipaavaan luonteen takia, joten Roope palautui yhdistykselle etsimään kotia. Roope on hyvin sosiaalinen ja ihmisrakas kissa, eikä se välitä olla pitkiä aikoja yksin kotona. Roope tykkää nukkua yönsä ihmisen vieressä ja päivänsäkin se viettää mieluummin seurassa kuin yksin. Kuljetuskoppi, matkustelu ja äkkitilanteet ovat Roopelle kauhistus. Tämän vuoksi Roopelle oli haussa rauhallinen loppuelämän koti, jossa ei ole pieniä lapsia. Omistajaansa syvästi kiintyvä Roope sai uuden rauhallisen kodin joulukuussa 2010 ja pääsi tutustumaan uusiin kulmiinsa juuri joulun pyhiksi.