Elmeri

Elmeri sai kodin Turusta tammikuussa 2011.

Isokokoinen, korvapunkeista kärsinyt, n. 2v. Elmeri-kolli loukutettiin talteen ja tuulensuojaan yhdistyksen sijaiskotiin syyskuussa 2010. Korvapunkit jäivät historiaan ja alkukankeuden sekä -järkytyksen jälkeen Elmeristä kuoriutui menevä ja reipas nuorimies. Se on seurallinen, leikkisä ja useimmiten huomionkipeä. Elmeri hakee ihmiseltä huomiota omaehtoisesti, täysin spontaanisti sitä ei aina pääse silittämään. Se tykkää kuitenkin nukkua ihmisten seurassa ja useimmiten tuleekin rapsuteltavaksi ennen nukkumaanmenoa ja jää sitten sänkyyn nukkumaan.

Elmerin sijaiskoti ja Elmeri ehtivät hoitojakson aikana kiintyä toisiinsa niin, että sijaiskodista tulikin Elmerille sen lopullinen koti. Komea ja leppoisa Elmeri viettää nykyään kissanpäiviä sisäkissana, seuranaan toinen kissa sekä koira.