Miina, Maisa ja Anselmi

Nämä sisarukset saivat omat kodit tammikuussa 2011. Miina ja Maisa pääsivät yhteiseen kotiin Lietoon, Anselmi muiden kissojen kaveriksi Turkuun.

Miina, Maisa ja Anselmi päätyivät yhdistykselle elokuussa 2010, kun ne loukutettiin emonsa Justiinan kanssa Maskusta. Savunmusta Miina, ruskeatiikeri Maisa sekä komea hopeatiikeri Anselmi olivat kaikki alkuun varsin arkoja, sillä ne elivät elämänsä ensimmäiset kuukaudet vailla riittävää ihmiskontaktia. Pikku hiljaa ne alkoivat kuitenkin rohkaistua ja leikkiä ihmisten läheisyydessä kesympien pentujen tapaan. Ne olivat kuitenkin epäluuloisia ja suhahtivat piiloon havaittuaan äkkiliikkeitä tai muuta epäilyttävää.

Luonteeltaan luottavaisempi ja uteliaampi Maisa oli selvästi kiinnostuneempi ihmisistä ja kesyyntyikin sijaiskotihoitajan käsiteltäväksi kaveriksi. Miina ja Anselmi olivat taas selvästi epäileväisempiä ja suhtautuivat varautuneemmin ihmisten yrityksiin tehdä tuttavuutta. Turvalliseksi osoittautunut sijaiskotihoitaja sai kuitenkin rapsutella myös Miinaa.  Neidit pääsivät muuttamaan yhteiseen kotiin heti tammikuussa 2011 ja Anselmikin sai oman kodin usean muun kissan kaverina samaisen tammikuun lopulla.