Minttu

Minttu sai kodin Turusta maaliskuussa 2011.

Minttu muutti yhdistykselle suoraan entisestä kodistaan tammikuussa 2011. Sen omistaja joutui luopumaan siitä allergian vuoksi. 4,5 vuotias, kaunis ja terve pitkäkarvainen naaraskissa herätti ihastusta, mutta se etsi itselleen kuitenkin tietyntyyppistä kotia. Minttu ei välittänyt muiden kissojen seurasta eikä se pitänyt reissaamisesta tai uusista tilanteista liiemmin. Siksi sille etsittiin kotia, jossa se saisi nauttia rauhallisesta elosta ainoana silmäteränä.

Mintun kodinetsinnälle meinasi tulla kiire, sillä sen sijaiskotihoitaja joutui muuttamaan toiselle paikkakunnalle. Onneksi Mintusta kuitenkin kiinnostui muuan pariskunta, joka halusi tarjota kissalle pysyvän kodin ainoana kissana. Minttu pääsi muuttamaan uuteen kotiinsa maaliskuussa 2011.