Ninja

Ninja sai yhteisen kodin kaverinsa Viuhtin kanssa Raisiosta huhtikuussa 2011.

Ninja on mitä ilmeisimmin syntynyt luonnossa, sillä syyskuussa 2010 sijaiskotiin tullessaan se oli villi, pelokas ja hyvin likainen, n. 1,5v. kissanalku. Noin kuukauden päästä pesukoneen takaa kuoriutui kuitenkin mitä kaunein sinisenharmaa kissaneito, jonka intensiivinen katse porautui suoraan sijaisäitien sydämiin. Alkuun Ninjasta näkyi useimmiten vain harmaa hännänpää, kun se askelia havaitessaan livahti sängyn tai pöydän alle, ja syömään kissa uskaltatuui vasta yön tullen. Pikku hiljaa neitokainen kuitenkin tuli uteliaammaksi, ja sirosti tassut yhdessä istuen se alkoi tarkkailla sijaiskodin puuhia turvallisen matkan päässä ihmisistä.

Toisten kissojen kanssa Ninja tuli toimeen mainiosti jo sijaiskodissa, ja se saikin huhtikuussa 2011 yhteisen kodin kaverikissansa Viuhtin kanssa. Ninja pääsi siis jatkamaan kesyyntymistään omaan kotiin Raisioon.