Viuhti

Viuhti sai yhteisen kodin kaverinsa Ninjan kanssa Raisiosta huhtikuussa 2011.

Noin 1,5-vuotias tyttökissa Viuhti loukutettiin luonnosta syksyllä 2010. Se oli sijaiskotiin tullessaan aikalailla villi tapaus, mutta loputtoman uteliaisuutensa ansiosta Viuhti ei kuitenkaan kauaa jaksanut ujostella ihmisiä vaan alkoi seurata kodin touhuja kiinnostuneena. Myös jatkuva herkkupaloilla lahjominen auttoi kärsivällistä sijaiskotia voittamaan kissaneidin varovaisen luottamuksen ja kiinnostumaan ajoittain käden nuuhkimisestakin.

Sittemmin Viuhti alkoikin olla aina siellä missä jotain tapahtui. Kosketusyritykset saivat pitkään aikaan varoittavaa sähähtelyä, mutta leikkimään Viuhti intoutui tilaisuuden tullen mielellään. Varsinkin punainen laserpointteri sai otuksen aivan vauhkoksi. Sijaiskodissa Viuhtin mielipuuhiin kuului myös matolla kieriminen, pörröisen lelurotan nylkeminen ja kulkusen jahtaaminen. Viuhti alkoi pikkuhiljaa ymmärtää, ettei sisäkissan elämä ole lainkaan hassumpaa. Ja myöhemmin Viuhti alkoi sietää jo ihmisen kosketusta ja tarjottuja rapsutuksiakin, jopa niin että silminnähden nautti niistä ja vieläpä kuristen kerjäsi lisähuomiota!

Viuhti sai lopulta huhtikuussa 2011 yhteisen kodin Ninja-kissan kanssa Raisiosta. Ninja-tyttö olikin Viuhtille jo valmiiksi tuttu kaveri yhteisestä sijaiskodista johtuen.