Tuikku (nyk. Orvar)

Tuikku sai oman kodin Turusta toukokuussa 2011.

Tuikku-pojan sukujuuret ovat Turun telakalla. Huolehtivaiset ihmiset nappasivat kodittoman poikaparan talteen ja toimittivat yhdistykselle uuden elämän alkuun marraskuussa 2010. Vaikka Tuikku sijaiskotiin tullessaan olikin pieni ja heiveröinen, se kasvoi ja vantteroitui huimaa vauhtia. Mustavalkoinen turkki oli kaunis ja kiiltävä, ja kissa tuli kaikin puolin kuntoon hoidetuksi. Oma koti vain puuttui.

Tuikku on kesy, utelias ja kaipaa kovasti toimintaa. Tuikulle haettiinkin ehdottomasti kotia, jossa olisi toinen lajiseuralainen painikaverina, jotta sosiaalisen ja virikkeitä kaipaavan Tuikun elämänlaatu pysyisi mahdollisimman hyvänä. Vihdoin Tuikkuakin onnisti ja se sai kodin toisen nuoren kollikissan kaverina Turusta toukokuussa 2011. Hyvää kannatti odottaa, sillä pojat ovat ensimmäisistä päivistä saakka viihtyneet yhdessä ”kuin paita ja peppu”.