Aino

Aino sai kodin Turusta kesäkuussa 2011.

Aino Kaino Kaunokainen pyydystettiin ulkoa, paraislaisen maatilan pihalta, talven kovilla pakkasilla tammikuussa 2010. Se oli elellyt varsin vapaata, mutta rankkaa elämää ilman ihmisen huolenpitoa. Tästä syystä se oli aluksi epäluuloinen kaikkea uutta kohtaan. Sisäkissana eloon se tottui yhdistyksen sijaiskodissa ja on sopeutuikin siihen hienosti. Aino kehittyi sijaiskotiaikanaan todella paljon: arasta neitokaisesta kuoriutui leikkisä kissa, joka leikkii myös vieraiden kanssa. Ainosta tuli jopa huomionhakuinen! Ruoka tälle tytölle maistui melkein liiankin hyvin ja sisäsiistikin se oli heti alusta saakka.

Taustasta johtuen Ainon pysyväksi kodiksi haettiin suhteellisen rauhallista paikkaa. Koska Aino aikaisemmassa elämässään oli muita kissoja kohtaan dominoiva, sille päätettiin etsiä kotia ainokaisena silmäteränä. Lähes 1,5 vuoden jälkeen pitkä odotus viimein palkittiin ja Aino sai oman kodin Turusta kesäkuun alussa 2011.