Myllymäen Armi

Armi sai yhteisen kodin kaverinsa Hillan kanssa Helsingistä heinäkuussa 2011.

Mustavalkoinen Armi-kissa on peräisin Uudenkaupungin Myllymäen lähes parinkymmenen kodittoman kissan populaatiosta. Se oli kyseisen kissajoukon yksilöistä ensimmäinen, joka Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen ja Dewin yhteistyön turvin matkasi Dewin sijaiskotiin Turkuun helmikuussa 2011.

Armi kuului jo Myllymäellä populaation kesyimpiin kissoihin. Sijaiskodissa siitä paljastui itsenäinen ja määrätietoinen nuori kissaneiti. Se onkin halutessaan hyvin seurallinen – puskee tuttua ihmistä aina halutessaan jotakin. Armi pitikin alusta asti silittelystä ja rapsutuksista, mutta omilla ehdoillaan. Pehmomman kissakaverin eli Myllymäeltä pyydystetyn Hilla-kissan seurassa Armi leikki johtajaa, joka useimmiten ehdotti milloin olisi hyvä aika leikkiä, syödä tai helliä ja kelliä yhdessä.

Armi ja Hilla ehtivät elellä samassa sijaiskodissa aina heinäkuun alkuun saakka, jolloin kaveruksia potkaisi onni ja ne saivat yhteisen kodin ja oman isännän Helsingistä.

Kuulumisia kodista 10.8.2011:

”Ajattelin tässä hieman kertoa kuulumisia, kun kissatkin ovat nyt kotiintuneempia. Voisi sanoa, että kaikki on sujunut oikein hyvin. Rapsuja on jo otettu vastaan ja jaloissa on kovastikin mauttu herkkuja. Kissapuista ei olla niin välitetty, mutta ikkunalaudat ja parvekkeen sohva ovat olleet hyvin karvatettuina.”