Myllymäen Hilla

Hilla sai yhteisen kodin kaverinsa Armin kanssa Helsingistä heinäkuussa 2011.

Mustavalkoinen Hilla-kissa on peräisin Uudenkaupungin Myllymäen lähes parinkymmenen kodittoman kissan populaatiosta. Se oli kyseisen kissajoukon yksilöistä toinen, joka Vakka-Suomen eläinsuojeluyhdistyksen ja Dewin yhteistyön turvin matkasi Dewin sijaiskotiin Turkuun helmikuussa 2011.

Hilla oli jo tullessaan pehmoinen ja söpö tyttö, mutta sijaiskodissakin vielä varsin säikky. Kävi ilmi, että se on kuitenkin kova juttelemaan ja rakastaa leikkimistä. Mikäli ihminen ei lähesty Hillaa uhkaavasti ja yllättäen, on Hilla persoonansa puolesta melko seurallisen oloinen kissakaveri ja ennen kaikkea loputtoman utelias. Pallojen kanssa Hilla jaksaisi telmiä tuntikausia ja pyytää kissatoveriaankin kuristen leikkiin. Kotihoitaja kertoi Hillan olevan myös erityisen kiinnostunut kellojen viisareista, se istui ihmettelemässä niitä välillä pitkäänkin.

Hilla ehti elellä Armi-kissan kanssa samassa sijaiskodissa aina heinäkuun 2011 alkuun saakka, jolloin kaveruksia potkaisi onni ja ne saivat yhteisen kodin ja oman isännän Helsingistä.

Kuulumisia kodista 10.8.2011:

”Ajattelin tässä hieman kertoa kuulumisia, kun kissatkin ovat nyt kotiintuneempia. Voisi sanoa, että kaikki on sujunut oikein hyvin. Rapsuja on jo otettu vastaan ja jaloissa on kovastikin mauttu herkkuja. Kissapuista ei olla niin välitetty, mutta ikkunalaudat ja parvekkeen sohva ovat olleet hyvin karvatettuina.”