Lenni

Lenni sai kodin Turusta elokuussa 2011.

Metallinhohtoinen raitapaita Lenni vietti elämänsä ensimmäiset viikot ulkona vailla ihmiskontaktia. Se loukutettiin heinäkuussa 2010 n. kuusiviikkoisena sisarustensa ja emonsa kanssa, kun niiden kohtalosta huolestunut ihminen otti yhteyttä Dewiin.

Alkuajat Lenni oli hyvin pelokas ja arka. Se ei halunnut liiemmin näyttäytyä päiväsaikaan ja ilmoitti pelokkuudestaan sähisten. Pikku hiljaa Lenni alkoi kuitenkin huomata, etteivät ihmiset ainakaan jatkuvasti ole hyökkäämässä sen kimppuun. Lennistä kuoriutui utelias kodin tarkkailija. Se pitää erityisesti leikkihetkistä ja silminnähden rentoutuu aina leikkiessä. Lenni hakeutuu monesti myös makoilemaan keskelle asuntoa, mutta väistää yleensä viereiseen kirjahyllyyn, jos joku lähestyy sen leporauhaa häiriten.

Lenni ehti majailla yhdistyksen hoivissa peräti vuoden ennen kuin se pääsi muuttamaan omaan kotiinsa. Kissa pitää hoviaan Turussa toisen uroskissan kaverina.