Vuoden 2010 tapahtumia

9.10.2010: Eläintenviikolla, eläintenpäivän (4.10.) jälkimainingeissa, Dewi esitteli toimintaansa Turussa kävelykadulla. Ohjelmassa oli mm. arpajaiset, lipaskeräilyä ja kannatustuotemyyntiä. Sateeton sää suosi tapahtumaa, ja ihmisiä oli paljon liikkeellä, koska samaan aikaan Stockmannilla oli menossa Hullut päivät. Dewin kojulla riittikin kävijöitä koko päiväksi!

19.11.2010: Dewi ry osallistui opiskelijoille suunnattuun After School -tapahtumaan Turun ammattikorkeakoulun Sepänkadun toimipisteessä. Tapahtumassa myytiin yhdistyksen kannatustuotteita ja jaettiin esitteitä.

27.-28.11.2010: Dewillä oli myynti- ja esittelypöytä Turun rotukissayhdistyksen järjestämässä kissanäyttelyssä Turun messukeskuksessa. Tapahtuman luonteen vuoksi paino oli pääasiassa kissa-aiheisten kannatustuotteden myynnissä.

5.12.2010: Dewillä oli myyntipöytä joulumyyjäisissä Runosmäen nuorisotalolla. Myynnissä oli mm. arpoja, käsitöitä ja leivonnaisia, sekä tietysti Dewin omia kannatustuotteita. Kiitos kaikille arpajaispalkintoja ja myyntituotteita lahjoittaneille!

18.12.2010: Dewi esitteli toimintaansa Turun Yliopistonkadun kävelykadulla pakkasen ja viiman keskellä. Jouluruuhkan keskellä saimme hieman kerättyä roposia yhdistykselle arpajaisten ja kannatustuotteiden myynnin avulla. Joulukiire ja hyytävä viima asettivat haasteensa niin myynnille kuin koko teltan koossa pitämiseenkin. Tapahtuma saatiin kuitenkin vietyä loppuun kunnialla, joskin kävijämäärä jäi eläintenviikon tapahtumaa alhaisemmaksi. Kylmä sää vaikutti kuitenkin paljon ihmisten halukkuuteen pysähtyä teltallemme.

Marras-joulukuu 2010: Yhdistyksellä oli kirppismyyntiloosi Kirppis-Centerillä (Manhattanin liikekiinteistössä). Myynti alkoi 8.11. ja jatkui aivan jouluviikolle saakka.

Dewin toiminnasta kertova näyttely kiersi vuonna 2010 Nummen, Runosmäen ja Raision kirjastoissa. Näyttelykiertue sai jatkoa seuraavanakin vuonna.