Vuoden 2011 tapahtumia

Syksyllä 2010 aloitettu Dewin toiminnasta kertova kiertävä näyttely on järjestetty v. 2011 sekä Pansion, Varissuon että Maarian kirjastoissa sekä Kulttuuriolohuone Martissa. Kesän 2011 ajan näyttelykiertue oli tauolla, mutta kiertue jatkui 26.8. alkaen Ilpoisten kirjastossa ja siellä näyttely oli esillä syyskuun ajan.

Maalis-huhtikuulla 2011 kirppismyyntiä Kirppis-Centerillä. Kiitos kaikille myyntitavaroita lahjoittaneille! Jatkossa kirppismyyntiä järjestetään, kunhan varastossa on taas sopivasti myytävää.

16.-17.4.2011 Dewillä oli myynti- ja esittelypöytä Turun rotukissayhdistyksen järjestämässä kansainvälisessä kissanäyttelyssä Turun messukeskuksessa. Totuttuun tapaan myimme kannatustuotteita, jaoimme yhdistyksen esitteitä sekä keskustelimme toiminnastamme kiinnostuneiden kanssa.

30.4.2011 Yhdistys esitteli toimintaansa Turun Yliopistonkadulla. Vappuhulinan keskellä kävelykadulla järjestettiin mm. arpajaiset, kasvomaalausta, lipaskeräystä ja kannatusmyyntiä sekä yleisesti kerrottiin yhdistyksen toiminnasta kaikille kiinnostuneille. Tapahtumassa järjestettiin myös tarvikekeräys Myllymäen kissoille sekä muiden Dewin sijaiskotien asukkien hyväksi. Keräys tuottikin yhdistyksen eläimille mukavasti tarvikkeita, saimme esim. muutaman kantokopan, matolääkkeitä sekä kissanruokaa. Lämmin kiitos kaikille tarvikkeita lahjoittaneille!

28.5.2011 Rekkumätsäri: Rekku Rescue ry järjesti match show’n Turussa Kupittaanpuistossa. Tapahtumalla kerättiin varoja eläinsuojelutyöhön kodittomien eläinten hyväksi. Tapahtumassa toimintaansa esittelivät muutkin eläinsuojeluyhdistykset, ja myös Dewi ry:llä oli tilaisuudessa oma esittelypisteensä.

3.9.2011 Mahdollisuuksien tori. Dewillä oli oma myynti- ja esittelypöytä ko. tapahtumassa Vanhalla Suurtorilla. Sää suosi tapahtumaa, jossa Dewillä oli ohjelmassa perinteisen kannatustuotemyynnin lisäksi arpajaiset.

14.9.2011 Esitteiden jakamistempaus YO-kylässä. Dewin ja muiden eläinsuojeluyhdistysten esitteitä jaettiin porukalla YO-kylän talojen ilmoitustauluille päälle painaneesta syysmyräkästä huolimatta.

8.10.2011 ”Dewi ry 10 vuotta” -tapahtuma Turun kauppatorilla. Järjestimme arpajaiset, kannatustuotemyyntiä sekä ruoka-/tarvike-/eläinlääkekeräyksen yhdistyksen sijaiskotien asukkien hyväksi! Keräys tuotti mukavan satsin kissanruokia sekä lääkkeitä ja myös jonkin verran hoitotarvikkeita. Lipaskeräilyssä Dewiä oli avustamassa leppoisa Hilla-koira sekä Dewin ”maskotti” Sylvesteri. Loppupäivästä sadekuurot vähän kiusasivat, mutta muuten sää suosi tapahtumaa ja ihmisiä oli liikkeellä, kun samaan aikaan oli Hullut Päivät.

Marras-joulukuussa 2011 jälleen kirppismyyntiä Kirppis-Centerillä. Myytävää tavaraa oli kertynyt sen verran runsaasti, että myyntiä jatkettiin vuoden 2012 puolelle!

27.11.2011 TUROK ry:n Kansainvälinen rotukissanäyttely Turun messukeskuksessa. Dewillä oli tapahtumassa oma myynti- ja esittelypiste poikkeuksellisesti vain näyttelyviikonlopun jälkimmäisenä päivänä.

4.12.2011 Dewillä oli myyntipöytä Runosmäen nuorisotalolla joulumyyjäisissä. Myyjäisistä tuli mukavasti tuottoa, eritoten leivonnaiset ja arvat kävivät kaupan! Kiitos leipomuksia, muita myyntituotteita sekä arpajaispalkintoja lahjoittaneille!

18.12.2011 Dewi osallistui joulumyyjäisiin Turun VPK-talo Brankulla. Toimijamme olivat loihtineet myytäväksi mahtavia leipomuksia, jotka menivät kuin kuumille kiville. Kiitokset jälleen tapahtumassa avustaneille sekä myyntituotteita ja leivonnaisia lahjoittaneille! Pöytämme luona poikkesi myös muutama kuluneen vuoden aikana yhdistykseltämme kissan ottanut henkilö ja oli erityisen ilahduttavaa kuulla vanhojen kissatuttujen nykyisistä kuulumisista!