Myllymäen Päivänkehrä

Päivänkehrä sai kodin Turusta syyskuussa 2011.

Päivänkehrä on yksi Aurinko-emon kolmesta pennusta, jotka syntyivät 15.3.2011 eli hyvin pian sen jälkeen, kun Aurinko oli saatu kiinni Uudenkaupungin Myllymäeltä ja toimitettu ihmisen hoitoon.

Normaalin kissanpennun tapaan Kehrä oli jo sijaiskodissaan utelias, vilkas ja leikkisä tapaus. Kehrälle etsittiinkin kotia, missä temmeltää ja missä sillä olisi leikkisä kissakaveri. Kehrä oli jo hoitopaikassaan tottunut koiriin sekä muihin kissoihin. Päinvastoin kuin sisaruksensa Aurinkotuuli ja Päivyt, joilla todettiin harvinainen sydänsairaus ja jotka tästä syystä jouduttiin nukuttamaan ikiuneen, Kehrä todettiin eläinlääkärillä täysin terveeksi, hyvin kehittyneeksi kissanaluksi, ja kahdet rokotuksetkin tyttö kerkesi kasvaessaan saada.

Syyskuussa 2011 Päivänkehrä sai oman kodin Turusta, toisen kissan kaverina.