Santtu

Pitkään yhdistyksellä kotia etsinyt Santtu siirtyi ajasta ikuisuuteen 24.1.2012.

24.1.2012: Santtu lähti autuaimmille metsästysmaille.

20.9.2011: Santtu on odotellut omaa kotia yhdistyksellä jo pitkään. Santtu pitää rallileikeistä siskonsa Sorjan kanssa. Se on on pitkä ja atleettinen kaveri ja kiipeää kissapuuhun kuin orava. Santtu on hyvä syömäri ja kaikin puolin sisäsiisti tapaus, se on myös kiinnostunut huiskaleikeistä ihmisen kanssa. Santtu ja Sorja kaipaavat joko yhdessä tai erikseen kotia, jossa olisi sellainen ihminen, jolle olisi ok että kissa antaa koskea vain valikoidusti ja monesti ei lainkaan. Santtu rakastaa muiden kissojen kehräystä ja tukeutuukin siihen huomattavan paljon. Esimerkiksi sängyssä kesyn ja rennon kissan kyljessä möllöttäessään Santtu on ajoittain ihan siliteltävä tapaus. Santtu on täplikkäässä turkissaan ja smaragdinvihreine silmineen todella kaunis poika!

30.1.2011: Suurisilmäinen Sorja Saapasjalka ja täplikäs Santeri Salamanteri ”Santtu” ovat vailla omia, pysyviä koteja. Kissat ovat syntyneet arvioiden kesäkuussa 2010. Nämä Tuutikki-emon jälkeläiset ovat muiden kissojen kanssa hienosti toimeentulevia veijareita, mutta ihmisten suhteen epäileviä, joskin pienimuotoista kehitystä kesyyntymisen tiellä on ollut havaittavissa. Ihminen kelpaa mainiosti leikkiseuraksi, muonittajaksi ja yleiseksi palvelijaksi, mutta kiinniotto on näille kissasisaruksille edelleen kauhistus. Ne ovat kuitenkin muuten pirteitä, uteliaita ja kehityskelpoisia kotikissan alkuja. Sijaiskodissa temmeltäessään ne ovat tottuneet, paitsi muihin kissoihin, myös rauhalliseen koiraan. Tulevassa kodissa tulisikin olla ihan kesy lajitoveri, eli toinen kissa, kesyyntymistä tehostamassa.

Santtu luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja madotettuna hyvään ja sitoutuneeseen kotiin sisäkissaksi joko yhdessä siskona Sorjan kanssa tai vaihtoehtoisesti toisen kissan kaveriksi.