Tassu

Tassu sai kodin Turusta syyskuussa 2011.

Sympaattinen Tassu-kissa tuli yhdistykselle ns. kodinvaihtajana elokuussa 2011. Uutta kotia jouduttiin etsimään aiemman kodin kissanelikon tulehtuneiden laumahierarkioiden vuoksi, kun Tassun ja muiden kissojen kemiat eivät enää kohdanneet.

5-vuotias ruskeatiikeri, leikattu Tassu oli tuotu pentuna maalta sisäkissaksi kaupunkiin. Erittäin ihmisrakkaana kissana se ei arkaillut uusiakaan ihmistuttavuuksia. Toisten kissojen kanssa Tassulla oli ehtinyt olla sekä huonoja, että hyviä kokemuksia; se oli ollut parhaita kavereita rauhallisten kollien kanssa, mutta ilmeisesti vahvapersoonaiset, dominoivat kissat eivät tulleet Tassun kanssa toimeen.

Tassu rakastaa ruokaa sekä löhöilyä, mutta pitää myös lelujen kanssa peuhaamisesta, kun sille päälle sattuu. Se viihtyy myös sylissä ja rakastaa rapsuttelua ja silittelyä. Koska Tassu ei pidä lainkaan yksinolemisesta ja protestoi sitä jopa äänekkäällä maukumisella, haussa olikin uusi koti, jossa omistajalla olisi erityisen runsaasti aikaa Tassun kanssa puuhasteluun.

Syyskuun lopussa 2011 Tassu löysi uuden emännän ja sai kodin tämän ainokaisena silmäteränä Turusta.