Myllymäen Tintti

Tintti on reilu 1-vuotias, ujo, kastroitu uroskissa.

12.10.2011: Hiilenmusta Tintti on päälle vuoden vanha kollikomistus Uudenkaupungin Myllymäen kodittomien kissojen populaatiosta. Aikaisemmin kotikulmillaan hoidotta jäänyt Tintti kärsi yhdistykselle tullessaan kivuliaasta kynsivallin tulehduksesta, mutta sen vaivan suhteen poika on jo lääkitty kuntoon.

Ulkoilmassa elänyt poika jännittää ihmistä, mutta se ei ole lainkaan aggressiivinen tai levoton. Tosin sänkyä pedatessa, jos Tintti sattuu olemaan sängyn alla, saattavat petaajan sukat siinä sivussa saada vähän leikkimielistä kyytiä! Tintti on seikkailijaluonne, joka tykkää kiipeillä vähän joka paikassa ja tutkia uusia koloja ominpäin. Sen tutkimusmatkailijan luonne pysyy kuitenkin useimmiten kurissa ihmisen valvovan silmän ollessa läsnä. Tintti on ainakin toistaiseksi ollut sijaiskodissaan kovin hiljainen ja varsin huomaamatonkin varjoissa viihtyvä mörkökissa. Joskus Tintillekin tulee toki hellyyspuuskia ja se ryhtyy juttelemaan asuinkumppaninsa ja kaverinsa Arvi-kissan kanssa.

Tintti etsii omaa pysyvää kotia sisäkissana. Kärsivälliseen kotiin pojasta saakin ajan kanssa komean sohvanvaltaajan. Tulevan omistajan on kuitenkin huomioitava, että Tintin kesyyntyminen on vasta aluillaan ja se tarvitsee kesyyntymisen suhteen vielä maltillista lisätyöstämistä. Tintti luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, rokotettuna, kastroituna sekä FIV- ja FeLV-testattuna.