Myllymäen Sirkka

Sirkka sai kodin Maskusta lokakuussa 2011.

Sirkka loukutettiin Uudenkaupungin Myllymäeltä elokuussa 2011 noin 16 viikon ikäisenä. Sen emo on Myllymäen kodittomien kissojen populaation arimpia yksilöitä, mutta pikkuinen Sirkka kesyyntyi sijaiskodissa kuitenkin rapsuteltavaksi ja puskevaksi kissaneidiksi. Nimensä tämä kissa sai tavastaan äännellä ”sirkuttaen”. Silmiä hivelevän kaunis Sirkka on myös kovin leikkisä ja utelias tapaus ja tuli jo sijaiskodissa mainioisti toimeen itseään vanhemman kissaherra Tassun kanssa. Sirkka sai oman kodin Maskusta lokakuussa 2011 kodista, jossa sillä oli vastassa kissakaveri.

Kuulumisia uudesta kodista 26.10.2011: ”Sirkkahan tuli meille melkein kaksi viikkoa sitten, 13.10.-11. Aluksi tyttöä toki hiukan jännitti uusi paikka ja uudet ihmiset, mutta jo ennestään luonamme asuneen Rolle-kissan kanssa Sirkka tuli mainiosti juttuun jo ensi hetkistä alkaen. Nykyään kissat ovatkin ihan erottamattomat – kaverukset pesevät toisiaan, nukkuvat rinnakkain sekä leikkivät hurjasti yhdessä. Sirkka myös ottaa mallia Rollesta monessa asiassa, ja usein myös seurailee tämän kannoilla mihin tahansa Rolle meneekin.

Ihmisiinkin Sirkka on tottunut jo todella hyvin. Vieraista hän ei tykkää, ja tunteekin ilmeisesti olonsa turvallisemmaksi lymyillessään takan päällä usein koko vierailun ajan. Utelias tämä pieni kisu kyllä on, ja välillä uteliaisuus voittaakin pelon!

Aluksi Sirkkaa sai silittää vain tiettyinä hetkinä tämän ollessa ehdottoman rauhallinen. Nyt Sirkka tulee kuitenkin jo siliteltäväksi myös leikin lomassa, ja syliinkin hänet saa jo hetkeksi noukkia. Kauaa hän ei yleensä sylissä viihdy, vaikka toisinaan painaakin päänsä sylissäpitäjän olkapäähän ja kehrää onnellisena.
Sirkasta on siis hyvää vauhtia kehittymässä ihan kunnon kotikissa 🙂 Kaikki on sujunut tosi hienosti, ja Sirkka vaikuttaakin jo hyvin kotiutuneelta, mistä olemme erittäin onnellisia!”