Mamuska

Mamuska sai kodin Turusta marraskuussa 2011.

Mamuska on yli 5-vuotias kuvankaunis punavalkoinen naaraskissa. Se tuli yhdistykselle kesäkuun 2011 lopussa pentujensa Pablon ja Alonson kanssa elettyään siihenastisen elämänsä jatkuvasti pentuja tuottavana tallikissana.  Mamuska hoiti kunnialla pojankoltiaiset uusiin koteihin, jonka jälkeen siitä kuoriutuikin varsin hellyydenkipeä ja seurallinen kehräyskone. Totuttuaan hoitajaansa se saattoi jopa kietoutua kerälle hoitajansa syliin ja seurailla tätä ympäri asuntoa. Myös vieraita kohtaan Mamuska osoitti uteliaisuutta ja luovutti itsensä ihasteltavaksi ja siliteltäväksi.

Mamuska steriloitiin, madotettiin, rokotettiin ja FIV/FeLV-testattiin ennen omaan kotiin muuttamista. Siltä hoidettiin pois myös kutittavat korvapunkit! Mamuska pääsi muuttamaan omaan rakastavaan kotiin sisäkissaksi marraskuun puolivälissä 2011.