Myllymäen Parsifal (nyk. Parsa)

Parsa sai kodin Turusta marraskuussa 2011.

Parsifal, eli tuttujen kesken Parsa, loukutettiin Uudenkaupungin Myllymäeltä maaliskuun alussa 2011. Tämä parivuotias herttainen kissaherra valloitti kotihoitajiensa sydämet lempeydellään ja omintakeisilla rääkäisyillään, joita se päästeli tervehtiessään ja/tai vaatiessaan ruokaa. Nuoresta iästään ja kiltistä luonteestaan huolimatta oli Parsa sijaiskotinsa kissanelikon pomo, vaikkei arvoasemaansa käyttänytkään väärin. Mitä nyt ruokakupilla herra tuntui viihtyvän hivenen liikaa ja kastroinnin jälkeinen elintasovatsa ajoi Parsan kavereineen kevennetylle ruokavaliolle. Parsa eleli sopuisasti siis neljän muun myllymäkeläisen, Lenoran, Violetan ja Toope Raitasen kanssa, joista jälkimmäinen pääsikin muuttamaan herran kanssa yhteiseen kotiin. Myllymäeltä tulleita kissoja tuntuikin useita yhdistävän kaipuu lajitoverin seuraan, pienellä alueella asustellut populaatio oli väkisinkin oppinut elämään kaveri rinnalla. Ja mikä ettei, talvella lämpöpatterina toimiva kaveri oli varmasti mukava apuväline pakkasukkoa vastaan!

Yhdeksän kuukauden sijaiskotijakson jälkeen rakastettava Parsa löysi kuitenkin itsensä arvoisen kodin. Se pääsi muuttamaan kotiinsa yhdessä Toope Raitasen kanssa marraskuun viimeisenä päivänä 2011. Taas saatiin yhden onnettoman, muka villiintyneen kissakaverin elämä uuteen alkuun!