Myllymäen Toope Raitanen

Toope Raitanen sai kodin Turusta marraskuussa 2011.

Komea raitapaita Toope Raitanen on komea, arviolta 2007-2008 hujakoilla maailmaan pyörähtänyt suloinen kollikomistus. Tämä kerrassaan valloittava herra loukutettiin Uudenkaupungin Myllymäeltä kevättalvella 2011. Toope oli aluksi todella arka, mutta luottamuksen kasvettua siitä tuli oikea kehräyskone ja hoitajiensa rapsuteltava kaveri. Suloinen kissa valloittikin täysin kotihoitajiensa sydämet hieman pelokkaalla ilmeellään ja kultaistakin kultaisemmalla luonteellaan. Äärettömän kiltti Toope oli erityisen kiintynyt kissaseuraan eikä sille voitu ajatellakaan kotia vailla kaveria. Se majaili sijaiskodissa peräti kolmen Myllymäeltä tutun kissan, Lenora, Violetan ja Parsifalin kanssa, josta viimeinen päätyikin matkaamaan yhteiseen kotiin Toopen kanssa. Leppoisalle Toopelle sopikin kiltin Parsa-kissan kaveruus mitä parhaiten, sillä dominoiva kissa olisi saattanut tätä herkkää herraa stressata.

Runsaan puolen vuoden sijaiskotielon jälkeen Toopelle löytyi Turusta rakastava oma omistaja, jonka luona poju saa vietellä kissanpäiviä elonsa loppuun asti!