Vuoden 2012 tapahtumia

17.-18.3.2012 Turun rotukissayhdistyksen kansainväliset rotukissanäyttelyt Turun Messukeskuksessa. Dewi pöytäili totuttuun tapaan paikalla ja tällä kertaa molempina päivinä.

Tammi-huhtikuu 2012 Dewillä oli kirppisloosi Kirppis-Centerillä (Manhattanin kiinteistössä). Kirppismyynti aloitettiin viime vuoden puolella marraskuussa ja myyntiä jatkettiin pitkälle kevääseen, koska myyntitavaroita oli jäljellä sen verran paljon. Kiitos kirpputoritavaraa lahjoittaneille!

5.4.2012 Mainostenjakotempaus YO-kylässä.

7.4.2012 Dewillä oli infopöytä kauppakeskus Skanssissa. Ohjelmassa oli myös lipaskeräilyä.

17.4.2012 Dewi oli mukana esittäytymässä Ympäristö, eläin ja elämäntapa -seminaarissa Turku-salissa. Seminaarissa oli kertomassa toiminnastaan myös muita samanhenkisiä yhdistyksiä, mm. Maan ystävät, Rekku rescue ry, Animalia ja Turun luonnonsuojeluyhdistys.

Heinäkuu 2012 Dewin toiminnasta kertova pienimuotoinen valokuvanäyttely oli esillä Turun Ruissalon opastuskeskus Tammenterhon kahvilassa.

19.8.2012 HurttaHelpin koirakävely. Dewillä piti olla oma esittelypiste HurttaHelppi ry:n järjestämässä koirakävelytapahtumassa,  Turussa Varvintorilla. Huono keli kuitenkin esti Dewin pöydän pystyttämisen, mutta dewiläiset olivat kuitenkin paikalla ilman yhdistyspöytää tutustumassa muihin järjestöihin ja yhdistyksiin.

6.10.2012 Eläinten viikon katutapahtuma Turun Kauppatorilla. Dewi pöytäili taas torilla eläinten viikolla, tapahtumassa oli mm. arpajaiset sekä myyntipöytä täynnä yhdistyksen kannatustuotteita. Sää suosi tapahtumaa ja vapaaehtoisiakin löytyi lopulta riittämiin. Lipaskeräilyssä oli avustamassa peräti kaksi koiraa sekä tietysti Dewin oma Syltty-kissa. Kiitos kaikille vapaaehtoisille avustajille sekä lahjoituksia tuoneet ihmiset!

23.10. Dewi-info. Mikä Dewi on, mitä Dewille kuuluu, mitä Dewissä tapahtuu? Ilta uusille sekä vanhoille jäsenille sekä kaikille Dewin toiminnasta kiinnostuneille ei-jäsenille.Paikkana oli Turku-sali ja osallistujia oli yllättävän suuri määrä. Iso kiitos kaikille osallistujille, toivottavasti näemme monia teistä tulevaisuudessakin mukana toiminnassa.

12.11.2012  Käsityö- ja askartelutalkoot. Talkooporukassa huovutettiinkissanminttua sisältäviä kissanlelupalloja sekä skräpättiin joulukortteja Dewin myyntituotteiksi.  Kiitos kaikille osallistuneille!

20.11.2012 Aktiivitoimijoiden kokous järjestettiin taas perinteisesti Panimoravintola Koulussa. Kiitos kaikille osallistuneille!

24.-25.11.2012 Turun rotukissayhdistyksen TUROKin järjestämä kansainvälinen kissanäyttely Turun Messukeskuksessa. Dewi pöytäili paikalla molempina näyttelypäivinä!

9.12.2012 Runosmäen joulunavaus, joulumyyjäiset Runosmäen nuorisotalolla. Kiitos tapahtumaan osallistuneille sekä leipureille!

16.12.2012 Turun VPK:n joulumyyjäiset Toimitalo Brankulla Eskelinkadulla. Kiitos tapahtumaan osallistuneille sekä leipureille!

Elo-joulukuu 2012 Dewillä oli kirppisloosi Kirppis-Center Manhattanilla.  Kiitos kirpputoritavaraa lahjoittaneille!