Oz

Oz sai kodin Turusta tammikuussa 2012.

Oz on arviolta elokuussa 2011 syntynyt ihastuttava pieni neito. Kotihoidossa olessaan Oz oli sylissä viihtyvä, jaloissa kiehnaava hassu pehmoinen kissaneiti, joka valloitti kotihoitajansa sydämen kaikinpuolisella suloudellaan. Oz rakasti leikkimistä, ja mikäli sitä ei leikitetty sen mielestä riittävästi, se kutsui mukaan leikkiin syöksähtelemällä syliin ja pois. Arka Oz ei koskaan ollut, vaan pikemminkin peloton, mikä johtui luultavasti kissan omasta  ”hömelöydestä”. Kotihoitajan sanojen mukaan Oz on välillä hieman yksinkertainen, mutta onnellinen sellainen ja erittäin helppo käsiteltävä.

Ozilla on lievä yläpurenta, joten sen kieli toisinaan pilkahtelee koomisesti. Muita kissoja kohtaan Oz suhtautui uteliaasti ja leikkiinkutsuvasti, mutta lajitoverin seura ei silti tuntunut sille välttämättömältä. Siksi sille etsittiinkin kotia joko kiltin kaverin seurana tai ainoana silmäteränä. Viimeksimainitun kaltaisen kodin Oz saikin pienten mutkien jälkeen tammikuussa 2012.