Myllymäen Valkonenu (nyk. Nessu)

Valkonenu sai kodin Turusta helmikuussa 2012.

Kesällä 2011 syntynyt, suloinen pikkukolli Valkonenu on lähtöisin Uudenkaupungin Myllymäen kissapopulaatiosta, josta se loukutettiin talteen elokuun lopussa. Valkonenu paljastui sijaiskodissaan kovasti ruoalle persoksi, mutta muutoin herkäksi pojaksi. Se nautti tuttujen ihmisten silityksistä omilla ehdoillaan ja käpertyi sohvalla ihmisen lähelle. Valkonenu piti myös rauhallisesta koiraseurasta ja leikki paljon kissakaverinsa Mustapantterin kanssa. Se ei omin päin hakeutunut syliin ja lisäkesytystä tiedettiin olevan tiedossa vielä tulevassa kodissakin, mutta Valkonenu on niin läpeensä kiltti tapaus ja käsiteltäessäkin kohtaloonsa mukautuva otus, että tulevaisuus on varmasti sujuva.

Valkonenulle etsittiin kotia toisen kissan toverina ja helmikuussa 2012 poikaa lopulta onnistikin ja se pääsi muuttamaan toisen, itseään vanhemman kissan kaveriksi Turkuun.

Kuulumisia kodista 14.12.2012:

”Hei! Valkonenu eli Nessu on niin upea kissa! Yhteiselo toisen kissan kanssa on mennyt mainiosti, ne leikkivät keskenään ja nukkuvat sitten miltei kylki kyljessä. Nessu on kesyyntynyt kovasti, nyt sitä saa vapaasti nostella syliin ja kissa vaan kehrää. Lisäksi sen mielipaikkoina on nukkua mun mahan päällä, joko sohvalla tai sängyssä. Jos tulee vieraita käymään Nessu pujahtaa ensi alkuun sängyn alle, mutta kohta jo näkyy mustavalkoinen pää jostain kulmasta ja uteliaisuus voittaa 🙂 Nyt Nessu on ollut ihan ihmeissään lumesta, johon on päässyt kahlaamaan mun kokonaan verkotetulla parvekkeellani. Ohessa pari uutta kuvaa.”