Myllymäen Filip

Filip sai kodin Paimiosta helmikuussa 2012.

Kuvankaunis Filip-kissa pyydystettiin Uudenkaupungin Myllymäeltä syyskuun lopulla, jonka jälkeen se matkasi yhdistyksen sijaiskotiin yhdessä Pörri-pennun kanssa. Luonteeltaan Filip ei ole mikään ihmisen perässä hiihtäjä, vaan se viettää mielellään aikaansa omissa kissaoloissaan. Siinä missä Pörri sijaiskodissa ollessaan enemmän seuraili ihmistä, oli Filip ennemminkin itsenäinen tarkkailijakissa. Filip viihtyi kyllä ajoittain sohvalla tutun ihmisen ja kissakaverin kanssa, mutta kirmasi sitten taas omille tutkimusretkilleen. Filipissä on siis aimo annos haaveilijaa ja tarkkailijaa. Öisin Filip tuli kuitenkin reippaasti hakemaan lämpöä hoitajaltaan, köllöttäen tämän vatsan päällä ja oli silloin varsin helposti rapsutettavissa.

Filipille oli haussa pysyvä koti, jossa olisi myös kissaseuraa ja helmikuussa sellainen löytyikin. Niinpä Filip matkasi nuoren tyttökissan hippakaveriksi Paimioon.