Varjo

Varjo sai kodin Turusta helmikuussa 2012.

Varjo loukutettiin saaristosta alkutalvesta 2011. Tullessaan se arvioitiin noin 3-4-vuotiaaksi. Varjo eleli kodittomana mökkialueella, jossa muutamat mökkiläiset olivat pitäneet siitä huolta. Se olikin ollut oikein rakastettava tuttujen hoitajiensa kanssa, puski ja antoi rapsutella. Loukutus ja muutto sisäkissaksi olivat melkoinen elämänmuutos ja saivat Varjon aluksi aivan säikähtämään ja kyyhöttämään vain piilossa. Sillä ollut kämppis, Oz-kissakaan ei saanut sitä ulos kuorestaan vaan pikemminkin päin vastoin. Sillä heti kun Oz muutti omaan kotiin, Varjo rohkaistui huimasti. Meni vain viikko ja se lähti aina vain rohkeammin liikkeelle piilostaan ja antoi jopa silittää. Silittäjänsä Varjo palkitsee kehräyksellä ja jalkojen kiehnauksella.

Varjo steriloitiin, rokotettiin, madotettiin FIV/FeLV-testattiin ja loishäädettiin korvapunkkien takia. Näiden operaatioiden jälkeen se olikin valmis muuttamaan omaan kotiin. Ainoana kissana kotia etsinyt Varjo ei ehtinyt olla sivuilla kauaakaan, kun siitä tuli jo ensimmäinen kysely. Jokin hieman ujossa rouvassa kuitenkin kiehtoi, sillä se varattiin heti ”ensitreffien” jälkeen. Varjo pääsi muuttamaan omaan kotiin Turkuun helmikuussa 2012. Sisäkissan elämästä Varjo saa nykyään nauttia peräti kolmessa eri kerroksessa!