Reetu

Reetu sai kodin Turusta helmikuussa 2012.

Reetulla on kotikissatausta, mutta Reetun edellinen omistaja ei pystynyt enää huolehtimaan pojasta ja Reetu kulkeutui yhdistyksen suojiin uutta kotia etsimään. Reetu on mahtavaluonteinen, ihmisläheinen ja helposti käsiteltävä kissa, joka on sijaiskodissaan mukisematta antanut hoitajiensa pestä, puunata ja huoltaa itseään. Reetun ruokahalu on tällä hetkellä hurja, mutta tasaantunee ajan kanssa. Noin 4 kiloinen, kokomusta, vain yhden valkean viiksikarvan omaava Reetu tykkää ihmisen seurasta ja nukkuukin mielellään sängyssä vieressä. Sijaiskodissaan alun tutustumisen jälkeen Reetu leikki kovasti toisen kissakaverin kanssa eikä juuri pelännyt koiriakaan.

Korvapunkkeja pojalla oli sijaiskotiin tullessaan paljon, mutta ne häädettiin asianmukaisesti heti alkuun samalla, kun poika leikkautettiin ja veritestattiin.

Reipas Reetu oli sellainen kissa, jonka kodin etsinnässä ei kauaa kestänyt. Lyhyessä ajassa ihastuneita kyselyitä kissaherrasta tuli useampia. Reetu muutti omaan kotiin Turkuun helmikuun lopulla 2012 hurmaten heti huoltajiensa sydämet. Reetu on hyvää pataa jopa perheen marsun kanssa. Reetu sai kissaystävän, kun Dewin Neiti-kissa muutti samaan kotiin kesäkuussa 2012.

Kuulumisia kodista 6.10.2012:

”Ajattelin kirjoitella kuulumisia Reetusta ja Neidistä, ja laittaa kuvia kummastakin! Meillä oli kotona kunnon tohinat kun Neiti muutti meille, sähinää ja murinaa ja kumpikin viiletti pitkin nurkkia hännät pörheinä. Meni melkein elokuulle asti et ne toisiinsa tottu ja pysty oleen samassa huoneessa yhtäaikaa! Se Neidin merkkailu loppui, kun lisättiin kissavessoja, eikä sitä ongelmaa oo enää ilmennyt.

Nyt me muutettiin Helsinkiin opiskelemaan ja otettiin tähän eläinsirkukseen mukaan Napoleon-hamsteri, jonka tarkkailu on Neidin ja
Reetun mielestä ihan ykköshupia. 😀 Kissat tulee jo ihan hyvin toimeen, pussailee toisiaan 🙂 Välillä on  vielä kinaa ja huonoja päiviä, mutta eiköhän he ajan kanssa hitsaudu kunnolla yhteen! Neiti syö taas purkkiruokaa ja makoilee mielellään sylissä, se on hurmannut kaikki meillä käyneet ja puskee ja sylittelee jatkuvasti, ihana tyttö. Valjaisiinkin oppi nopeesti, ja hullaantuu aina kun pääsee harjattavaks.

Reetu on vieläkin koko ajan menossa, sekoilee lelujen kanssa ja hölmöilee pitkin asuntoo, mut siitäkin on tullu huomattavasti enemmän
sylikissa, varsinki aamusin ja myöhään iltasin. Täällä siis hurisee hyvin, ihania vilistäjiä molemmat!”