Neiti

Neiti sai kodin Dewin Reetu-kissan kaverina Turusta kesäkuussa 2012.

Neiti-kissa tuli yhdistykselle aikuisena kodinvaihtajana keväällä 2012. Kiva, kiltti ja kesy, pieni Neiti herätti ihastusta jo sijaiskotiaikoinaan.

Neiti muutti Dewin Reetu-kissan kaveriksi Turkuun kesäkuussa 2012.

Kuulumisia kodista 6.10.2012:

”Ajattelin kirjoitella kuulumisia Reetusta ja Neidistä, ja laittaa kuvia kummastakin! Meillä oli kotona kunnon tohinat kun Neiti muutti meille, sähinää ja murinaa ja kumpikin viiletti pitkin nurkkia hännät pörheinä. Meni melkein elokuulle asti et ne toisiinsa tottu ja pysty oleen samassa huoneessa yhtäaikaa! Se Neidin merkkailu loppui, kun lisättiin kissavessoja, eikä sitä ongelmaa oo enää ilmennyt.

Nyt me muutettiin Helsinkiin opiskelemaan ja otettiin tähän eläinsirkukseen mukaan Napoleon-hamsteri, jonka tarkkailu on Neidin ja
Reetun mielestä ihan ykköshupia. 😀 Kissat tulee jo ihan hyvin toimeen, pussailee toisiaan 🙂 Välillä on  vielä kinaa ja huonoja päiviä, mutta eiköhän he ajan kanssa hitsaudu kunnolla yhteen! Neiti syö taas purkkiruokaa ja makoilee mielellään sylissä, se on hurmannut kaikki meillä käyneet ja puskee ja sylittelee jatkuvasti, ihana tyttö. Valjaisiinkin oppi nopeesti, ja hullaantuu aina kun pääsee harjattavaks.

Reetu on vieläkin koko ajan menossa, sekoilee lelujen kanssa ja hölmöilee pitkin asuntoo, mut siitäkin on tullu huomattavasti enemmän
sylikissa, varsinki aamusin ja myöhään iltasin. Täällä siis hurisee hyvin, ihania vilistäjiä molemmat!”