Myllymäen Mustapantteri (nyk. Dewille)

Mustapantteri sai kodin Paraisilta kesäkuussa 2012.

Kiiltäväturkkinen kollikissanpentu Mustapantteri syntyi Uudenkaupungin Myllymäellä kesällä 2011 ja loukutettiin talteen elokuun lopussa yhdessä Valkonenun kanssa. Sillä on pienenpieni valkoinen laikku rinnassa, mutta muuten se on väritykseltään sysimusta. Pantteri on perusluonteeltaan luottavainen ja rohkea kissa, minkä ansiosta sen sopeutuminen sisäkissan elämään lähti lupaavasti liikkeelle sen saavuttua hoitopaikkaansa. Pantterista pään paijaaminen oli ihanaa, mutta muunlaisista silityksistä se ei alkuun perustanut lainkaan. Kuukausien kuluessa Pantteri kesyyntyi tosi hienoksi kehruumoottoriksi ja jalkoihin puskijaksi. Se tottui helposti myös hoitopaikan rauhalliseen koiraan.

Lopulta Mustapantterikin sai ihan oman kodin Paraisilta kesäkuussa 2012.