Myllymäen Villikko

Villikko sai kodin Turusta heinäkuussa 2012.

Villikko on hieno nuorimies. Kiiltävän, lyhyen karvan ”läpi” kuultavat lihakset hoikassa kropassa. Se on melkoinen yöeläin, päivät se nukkuu ja iltaisin tulee moikkaamaan kotiväkeään. Aamuisin on Villikkoon iskee hellyydenkipeys ja tällöin se tulee sänkyyn hakemaan rapsutuksia hoitajiltaan. Onpa pojalle saanut moiskauttaa pusujakin kesken rapsutusten! Peiton alla oleva ihminen ei niin paljon pelota, mutta muutoin kollissa riittää vielä työstämistä arkuuden suhteen. Villikko on silti edistynyt sijaiskotiin tulostaan ihan hurjasti ja kiinnostusta riittää ihmisiin, uskallusta tiiviimpään tuttavuuteen ei vain ihan vielä.

Poika tarvitsee rauhallisen kodin jossa ei mielellään olisi pieniä lapsia eikä koiria. Kissakaveria Villikko varmasti kaipaa eli ei ainoaksi kissaksi. Toisesta kissasta kun saa niin paljon tukea ja esimerkkiä reipastumiseen. Tulevan omistajan tulee omata pitkämielisyyttä ollakseen vaatimatta ujolta kissalta liikaa liian nopeasti, ja antaa eläimelle aikaa kesyyntyä omaan tahtiinsa.

Villikko ei ole nirso, mutta tottunut syömään laadukasta lihapitoista kissanruokaa ja tällainen ravinto pojalle passaisi siis jatkossakin. Kinkkusiivut ovat Villikon erityisherkkua, ja vekkuli varastaa sellaisen leivän päältä, mikäli tilanne sallii ja ihmisen huomio kiinnittyy toisaalle. Villikko on tykästynyt leikkimään laserpointterin kanssa, mutta muista leluista se ei välitä laisinkaan. Laserosoitin on siis must hankinta uuteen kotiin!