Joonatan ja Birk

Joonatan ja Birk saivat kodit Turusta lokakuussa 2012.

Nämä kissaveljekset tulivat yhdistykselle pikkuruisina emottomina pentuina yhdessä siskonsa Ronyan kanssa. Karu elämänalku toi pieniä mutkia matkaan kissaflunssien muodossa, mutta jahka niistä selvittiin, pääsivät pennut etsimään omia kotejaan.

Birk oli pennuista sairastelevin tapaus, joka joutui niin paljon ihmisten käsittelyyn heti alusta asti, että siitä kehittyi leikkisä, utelias ja erittäin ihmisrakas kissanalku. Se valloitti kaikkien vieraiden sydämet, sillä poika ei hiukkaakaan ujostellut vieraita vaan vastaanotti rapsutuksia kaikilta ihmisiltä. Birk sai kodin toisen kissanpennun kaverina.

Pentueesta veli Joonatan pysyi alusta alkaen terveenä eikä siten joutunut jatkuvasti altistumaan ihmisten hipelöinnille. Se olikin sisaruksista ujoin, vaikka ajan myötä sekin kehittyi parempaan suuntaan. Joonatan tuli kuitenkin niin hyvin juttuun toisten kissojen kanssa, että se sai oman kodin paikasta, jossa sitä odotti kaveria vailla ollut kissa. Kuulumisten perusteella Joonatanilla lähti pyyhkimään oikein hyvin uudessa kodissa uuden kaverin kanssa!