Ulpukka (nyk. Nepsu)

Ulpukka sai kodin Helsingistä maaliskuussa 2013.

Ulpukka on väriltään ruskeatiikeri, ja sen kasvot jakaa keskeltä ihastuttava väriraja. Ulpukka hurmasi sijaishoitajansa heti ensi päivistä lähtien. Yhden yön arkailun jälkeen kissa teki sängyn alta määrätietoisen pusku- ja kehräyshyökkäyksen ja voitti tiensä sijaishoitajiensa sydämiin välittömästi. Puhelias, seurallinen ja äärimmäisen kiltti Ulpukka nautti rapsutteluista ja silittelyistä valtavasti. Jo parin päivän jälkeen sijaishoitajat saivat vapaasti nostella Ulpua paikasta toiseen, ja välillä tyttö sitä jopa vaatikin, jos ei itse jaksanut kiivetä raapimapuuhunsa. Vatsasta rapsuttelemisesta Ulpukka piti aivan erityisesti.

Ulpukka oli hoitoaikanaan hyvin kärsivällinen, ja tuli hämmästyttävän hyvin toimeen jopa sijaisperheen innokkaan, alle vuoden ikäisen mutta jo suurikokoisen koiran kanssa. Liiallisesta tunkeilusta tyttö varoitti terävällä sähäyksellä ja napakalla läpsäytyksellä kuonoon, mutta ei ryhtynyt sen enempiin vastatoimiin. Ajoittain Ulpukka jopa heltyi kehräämään ja puskemaan pari kertaa koiran kirsua.

Ulpukka sai kodin Helsingistä maaliskuussa 2013.