Minni

Minni sai kodin Turusta huhtikuussa 2013.

Pieni, mutta muhkea Minni-kissa on mitä mutkattomin otus. Se oli heti sijaiskotiin muutettuaan kuin kotonaan, vailla minkäänlaista arastelua tai jännittelyä. Vieraiden ihmistenkin poiketessa kylään Minni lojui rennosti lattialla eikä piiloutunuyt sohvan taakse, kuten useimmilla kissoilla alkuun on tapana tehdä.

7-vuotias Minni on täysin sisäsiisti ja kaikinpuolin käsiteltävä tapaus. Ruokahalua sillä oli muidenkin edestä, joten tulevan kodin toivottiin kiinnittävän huomiota kissan oikeanlaiseen ruokintaan. Pienirakenteisena kissana Minnillä ei ole varaa kerryttää lisäkiloja. Minni on  hyvin pirteä, se pitää kovasti yhteisistä leikeistä sekä hellyydenosoituksista.

Muutaman tutustumiskäynnin jälkeen Minni löysi oman kodin ns. ainokaisena silmäteränä Turusta huhtikuussa 2013.