Hiisu, Huima, Kettu ja Tuhatkauno

Hiisu ja Huima Espoosta tammikuussa 2013, Kettu ja Tuhatkauno Turusta syyskuussa 2013.

Vehjekset Hiisu, Huima, Kettu ja Tuhatkauno kärsivät yhdistykselle tullessaan eriasteisista silmätulehduksista ja vaativat paljon hoitoa ihmiseltä. Hoidon ja huolenpidon seurauksena nämä pikkukollit sosialistuivat väkipakolla ihmiseen. Nämä mutkattomat veijarit valloittivat loputtoman uteliailla ja leikkisillä luonteillaan, ja hurmasivat lähes poikkeuksetta kaikki uudetkin tuttavuudet. Rallipoikien väritkin ovat persoonalliset; Hiisu on valko-ruskeatiikeri ja sen veli Huima puna-valkea. Ketulla väritys on nimensä mukaisesti punainen ja sillä on valkea häntätupsu, joukon nuorin Tuhatkauno puolestaan on valkea harmailla läikillä.

Hiisu ja Huima saivat yhteisen kodin Espoosta paljon ennen muita veljiään tammikuussa 2013. Ketulla ja Tuhatkaunolla oman kodin etsimisessä meni melko pitkään, mutta lopulta nekin löysivät yhteisen kodin Turusta syyskuussa 2013.

Kuulumisia Hiisun ja Huiman kodista 25.12.2013:

”Terkkuja Espoosta! Huima ja Hiisu voivat hyvin. Hiisu on kovasti ruoan perään, täytyy aina vähän vahtia, ettei se syö Huimankin ruokia ja Huima on tosi ketterä ja leikkisä. Kummatkin tykkäävät nukkua sylissä, kun teen töitä.  Hiisu rakastaa vesihanoja ja tulee aina katselemaan, kun ollaan iltapesulla. Huima katselee mielellään akvaariokaloja. Laitoimme keväällä parvekkeelle verkon, ja kissat oleskelevat paljon parvekkeella lintuja ihmettelemässä ja kärpäsiä pyydystämässä. Laitan tähän yhden valokuvan.”