Ulla (nyk. Lita)

Ulla sai kodin Espoosta tammikuussa 2014.

Ulla saapui Dewin sijaiskotiin syksyllä 2013. Ulla oli heti sijaiskotiin saapuessaan kuin kotonaan, johtuen sen rennon letkeästä luonteesta. Ullalla oli sijaiskodissa asuessaan myös kissakaveri, jonka kanssa se kyllä tuli toimeen, mutta dominoivamman luonteensa vuoksi tämä kaveri selvästi ahdisti ja rajoitti Ullaa, eikä pissavahingoiltakaan vältytty. Toisen kissan lähdettyä uuteen kotiinsa Ulla jäi kuitenkin silminnähden kaipaamaan kaveria, mutta toisaalta se myös nautti ja otti kaiken irti huomiosta ja leikkiseurasta, joka kohdistui nyt yksin häneen.

Ullalle haettiin siis kotia, jossa on mahdollisesti kissaseuraa leikkikaverina, mutta kaveri ei saanut olla liian pomottava. Tällaisen kodin Ulla myös löysi Espoosta, 7 kk:n ikäisen birma-kollin kaverina. Uudessa kodissa Ullasta tuli Lita, rock-täti Lita Fordin mukaan, koska kissa on omistajansa mukaan tuollainen tiukka ja ehkä koviakin kokenut lyyli.