Urho

Urho sai kodin Turusta tammikuussa 2014.

Urho on oli yhdistyksellä ollessaan pikkuleijona, joka rakasti leikkimistä ja varpaiden pureskelua. Sen paksu, oranssi turkki vaatii suhteellisen säännöllistä harjaamista. Parhaiten sen harjaaminen onnistui silloin, kun Urho ei keksi leikkiä harjalla.

Urho on hyvin ihmisrakas kissa, joka kiehnää ja kehrää, mutta aluksi se saattaa toki ujostella vieraita. Herkkujen ja rapsuttelujen avulla se kuitenkin rohkaistui nopeasti uusienkin ihmisten kohdalla. Urho oli Dewi-kissaksi harvinaisen helposti käsiteltävissä, ja vaikka esim. eläinlääkärissä käynti pelotti, antoi se käsitellä itseään sielläkin erittäin rauhallisesti.

Urhon läheisyyden kaipuun vuoksi haussa oli koti, jossa omistajilla olisi mahdollisimman paljon aikaa olla ja puuhailla Urhon kanssa. Urho ehti olla yhdistyksellä lähes puolisen vuotta ennen kodin löytymistä. Lopulta kuitenkin onnisti ja Urho sai paitsi oman kodin, myös kissakaverin Turusta tammikuussa 2014.