Martta (nyk. Elli Iris) ja Coco

Coco sai kodin Turusta joulukuussa 2013 ja Martta Turusta tammikuussa 2014.

Martta (vaaleanharmaa) oli sijaiskotiin saapuessaan ujo, mutta utelias pikku kisu. Sijaiskodissa olonsa aikana Martta kuitenkin kesyyntyi huomattavasti. Loppuelämän kotiin muutettuaan Martta sai nimekseen Elli Iris, ja tyttö ystävystyi välittömästi kotona odottavan nuoren kollin kanssa. Uuden omistajan mukaan kissat kulkevat talossa peräkanaa, leikkivät ja köllöttävät sängyllä vieretysten. Uuteen ihmiseen Elli suhtautuu vielä hieman varovaisesti, mutta luultavasti tyttö pian oivaltaa että tähän herkkuja syytävään tyyppiin kannattaa luottaa.

Coco on kaksikosta hieman arempi, mutta uskaltautuu jo syömään kädestä. Tämä kaunis ja rauhallinen nuori neiti nauttii leikistä, mutta usein tyytyy myös vain katselemaan sisaruksensa leikkejä vierestä. Coco sopii varmasti parhaiten rauhallisempaan kotiin ja toisaalta kesy kissakaveri voisi nopeuttaa Cocon kesyyntymisprosessia. Cocon lempipuuhaa on maailmanmenon katseleminen ikkunasta ja olohuoneen nojatuolilla lepäily.