Höntti, Lumitassu ja Piki

Höntti sai kodin helmikuussa 2014, Piki ja Lumitassu joulukuussa 2013.

Nämä pennut pyydystettiin yhdistyksen sijaiskotiin Ruskolta syyskuussa 2013. Niiden emo oli ilmestynyt majailemaan erään talon pihapiiriin ja lopulta pyöräyttänyt sinne pentueen. Koko kissaperhe saatiin kuitenkin pois luonnosta ja siirrettyä sijaiskotiin tutustumaan kotikissan elämään. Höntti oli pentueen ainut uros ja porukan kesyin kaveri. Se kuitenkin sai odotella uutta kotiaan pisimpään. Aremmat siskot, Piki ja Lumitassu, pääsivät uusiin koteihinsa jo aiemmin ja ovat siellä jatkaneet kehitystään niistä sohvan takana piileskelleistä arkajaloista kesyiksi kotikissoiksi.

Kuulumisia Lumitassun kodista tammikuussa 2014:

”Lumitassu oli ekan viikon  kaapissa, jonka jälkeen tuli aika kesynä kissana pois sieltä  viettämään aikaa muidenkin kanssa. Sen verran touhukas on pentu että  ei kovin kauaa sylissä viihdy vaikka itse olisi tullutkin.  Rauhallisuus on aika kaukana siis vielä toistaiseksi, eikä lintujen  tähyily kiinnosta. Yleensä Lumitassu yrittää syödä kaiken ruuan  muidenkin kupista ensimmäisenä tai jos omat on jo syöty. Roskiksesta  käy myös tyhjät ruokapussit ja -purkit penkomassa ellei niitä piilota. Lumitassu leikkii jonkun verran nuoremman vanhemman kissan kanssa  varsinkin tätä ”juostaan täysillä vuorotellen pakoon”  -(piilos)leikkiä, mutta nukkumaan ei ole vielä päässyt kummankaan  kanssa.  Lempinimeksi hän on saanut mm. ”Keekki” Putouksen Cheek -parodiahahmon  perusteella, sillä juttelee meille aika Cheek -henkisesti.”