Viki (nyk. Pii)

Viki, nykyiseltä nimeltään Pii, sai kodin Turusta helmikuussa 2014.

Kuulumisia uudesta kodista: Tammikuussa 2015 nyt jo hyvin kesyn Piin kaveriksi muutti myöskin Dewiltä adoptoitu, noin neljän kuukauden ikäinen urospentu Aatu. Parin päivän sähinän jälkeen Pii ja Aatu löysivät yhteisen sävelen, ja molemmat vaikuttaa olevan aika tyytyväisiä oloonsa. Toki öisin meno on aika hurjaa, paini tuntuu olevan molemmille mieluinen harrastus. Nukkuvat kuitenkin samassa sukkalaatikossa ja ruokailun jälkeen puhdistavat toistensa naamat, joten tappelutkin taitaa olla enimmäkseen kaverellista nahistelua.

Viki on nuori tyttökissa, joka tuli yhdistykselle yhdessä veljensä Kovun kanssa. Viki on vielä vähän ujohko, mutta antoi kyllä tutun ihmisen silitellä itseään nykyisin yhä useammin ja pidempään, ja viihtyi sekin ihmisen läheisyydessä.