Räpsy, Rockabilly, Pummi ja Mr. Garfield

Kaikki pennut saivat kodit alkuvuodesta 2014.

Nämä luovutusikäiset neljä kissanpentua ovat kasvaneet koko elämänsä alkutaipaleen kotikissoina emonsa hellässä huomassa. Pennut siirtyivät emonsa kanssa kolmen viikon ikäisinä yhdistyksen sijaiskotiin kuolemantapauksen vuoksi. Pennut ovat eläneet vilkkaassa sijaiskodissa ja aikuisten käsittelijöiden lisäksi ne ovat tottuneet myös lapsiin. Leikki-intoa näiltä pikkupennuilta löytyy vuorokaudenajasta riippumatta, joten tämä on parasta myös muistaa adoptiota harkitessa.

Pummi
Pummi on nelikon energisin tapaus, joka tykkää tutkimusmatkailla. Kaikki uusi on kiinnostavaa ja katalimmat konnankoukut ovat yleensä olleet Pummin tassun jälkeä. Tasapainoksi se on myös ihmisrakkain. Kun hetkeksikin malttaa pysähtyä ja levähtää sohvan pohjalle, on Pummi samantien sylissä kehräten ja silityksiä kaivaten. Tarpeeksi saatuaan pentu käpertyy viereen nukkumaan ja mahdollisuuksien mukaan lepää siinä vaikka koko päivän.

Räpsy
Joukon pienin, ja ainut tyttö Räpsy, on aivan yhtä leikkisä pikkukisu kuin veljensäkin ovat. Pienen koon ei saa antaa hämätä, vaan pennusta löytyy energiaa kiipeilyyn ja hyppimiseen. Räpsy on pentueen rauhallisin eikä niin ihmisrakas kuin muut pentueesta. Satunnaisesti sen voi tavata nukkumasta vierestä sohvalta, mutta silityksistä tai hellyyden osoituksista tämä neiti ei vielä ainakaan niin välitä. Räpsy ja Rockabilly ovat lähes identtiset ja rauhallisimpina pentueen jäseninä myös läheisimmät kaverukset. Räpsy on luonteeltaan erittäin kissasosiaalinen ja siksi tarvitsisi kodin, jossa sillä olisi lajitoverin seuraa. Räpsyn tuuhea turkki vaatii omistajalta myös aimo annoksen halukkuutta ja sitoutumista säännöllisen turkin huoltamiseen.

Rockabilly
Pentueen kauneimmaksi kruunattu Rockabilly-poika on hieman hitaan puoleinen. Leikkiminen ja nukkuminen kuuluvat sen tärkeimpiin elämäntehtäviin. Kehrätä kissa osaa, mutta useimmiten vain äidin kyljessä maatessaan hyvin hiljaa. Sylissä hän retkottaa kuin vauva; selällään silmät pyöreinä. Rockabilly on rauhallinen, mutta leikkiin intoutueessaan intoa riittää. Erittäin hyvätapainen nuori kissaherra ei pure tai kynsi kuin omia lelujaan. Kuten Räpsylläkin, Rockabillyllä tuuheampi turkki tarkoittaa sitä, että omistajan on totuttava säännölliseen turkin hoitamiseen.

Mr. Garfield
Kovaäänisestä kehräyksestä tunnettu Mr. Garfield on pentueen väripilkku. Energiaa ja leikkisyyttä löytyy, eikä hän kauaa sylissä viihdykään. Jatkuvasti on tutkittava paikkoja ja kiipeiltävä yhä korkeammalle. Tämä poju tarvitsee leikkikaverin, joka jaksaa telmiä päivät pääksytysten, ehkäpä vaikka oma velipoika Pummi.