Tryffeli

Tryffeli sai kodin Turusta huhtikuussa 2014.

Kuulumisia uudesta kodista:

Tryffelistä on kehkeytynyt oikea huomionkerjääjä ja välillä oikein kerjää päästä syliin. Ja luonnollisesti ”käskyttää” jos ei huomioida tarpeeksi. Tyttö kehrää välillä oikeinkin kovaan ääneen, ja tekee nukkuessaan jotain sellaista mitä en ole koskaan kissan kuullut tekevän, se nimittäin kuorsaa.. Tai ainakin siltä se kuulostaa.

Talon alkuperäisen asukin, Urhon, kanssa Tryffeli tulee nykyään hyvin toimeen, pari ensimmäistä viikkoa kiertelivät ja tarkkailivat toisiaan. Nykyään ottavat, yleensä iltaisin, pienet laukkakisat. Tryffeli on myös löytänyt oman torkkupaikkansa, oikeastaan parikin paikkaa. Mieluisin paikka on sohvan selkänojatyyny, joka tietysti pitää polkea lyttyyn, jotta siinä on pehmeä torkkua.

Tryffeli on siis löytänyt paikkansa tässä talossa, ja oppinut talon tavat oikein hienosti. Ja tytöstä on kehkeytynyt oikea seuraneiti!

Tryffeli on tiettävästi kahden pentueen ylpeä äiti, jonka iäksi on arvioitu n. 7 vuotta. Hän tuli sijaiskotiin aiemman kodin kuoleman tapauksen vuoksi. Tryffelillä oli tällöin neljä pientä kolmeviikkoista pentua, joita hän hoiti rakkaudella. Pennut veivät kuitenkin suuren osan Tryffelin energiasta, eikä hän jaksanut nukkumisen, syömisen ja pentujen hoidon lisäksi erityisemmin kiinnostua leluista. Pentujen hoidon vähentyessä, on Tryffelistä kuoriutunut hyvinkin leikkisä aikuinen kissa. Tällä hetkellä Tryffelin seurana sijaiskodissa asustelee vielä yksi hänen pennuistaan, jolle on kuitenkin jo löydetty pysyvä koti. Tryffeli viihtyy hyvin muiden kissojen kanssa ja toiveena olisikin, että uudessa kodissa on jo valmiina kissaseuraa odottamassa. Seuran on kuitenkin oltava melko rauhallista, sillä kaikista villeimmän pentunsa kanssa Tryffeli ei oikein tullut toimeen.

Tryffelillä on tapana intoutua juoksemaan kissakaverinsa kanssa ympäri asuntoa, mutta hyvätapaisena leidinä osaa käyttäytyä muulloin mallikkaasti. Sijaiskodissa olonsa aikana Tryffeli ei ole kertaakaan näyttänyt kynsiä muille kuin leluillensa. Hampaatkin pysyvät piilossa, varsinkin nyt kun kaksi hammasta poistettiin murtumien vuoksi. Hampaiden lisäksi muita terveysongelmia Tryffelillä ei ole ollut, joskin pentujen imetyksen vuoksi se laihtui hieman, mutta on jälleen saanut elopainonsa takaisin.