Kuvakilpailu vuoden 2015 seinäkalenteria varten!

Dewi julistaa jälleen alkaneeksi valokuvakilpailun vuoden 2015 seinäkalenteria varten! Majaileeko sinun kodissasi eläin, jolla on löytöeläintausta, se on hankittu eläinsuojeluyhdistykseltä tai jollain muulla tavalla ”pelastettu”? Räpsäise kuva eläinystävästäsi ja lähetä kuva pienen tarinan kera osoitteeseen pj [at] dewi.info!

Kilpailuaika: 20.7.2014 asti

Palkinnot: Julkaistavien kuvien ottajat palkitaan tulevana syksynä uunituoreella vuoden 2015 seinäkalenterillamme!

Osallistumisohjeet: Lähetä meille sähköpostitse kuva lemmikistäsi osoitteeseen pj [at] dewi.info ja kirjoita viestiin mukaan lyhyt kuvaus lemmikistäsi ja sen tarinasta sekä oma nimesi ja osoitteesi. Koska kyseessä on löytöeläinkalenteri, toivomme kuvan lemmikin omaavan kalenterin teemaan sopivan taustan, eli sen tulisi olla löytöeläin, hankittu eläinsuojeluyhdistykseltä tai jollain muulla tavalla ”pelastettu”. Erityisesti toivomme kuvia Dewi ry:n kautta hankituista eläimistä! Taustatarina saa olla vapaamuotoinen, mutta siitä tulee ilmetä ainakin lemmikin nimi, (arvioitu) ikä, sukupuoli, mistä lemmikki on peräisin, missä päin lemmikki asustaa nykyään ja esimerkiksi jotain eläimen sopeutumisesta omaan perheeseensä.

Kuvan tulee olla itse otettu, tai lähettäjällä tulee olla lupa kuvan ottajalta, jos kuva on jonkun toisen ottama (muista myös mainita kuvaajan nimi, jos kuva ei ole omasi!). Jos kuva ei ole omasta lemmikistäsi, muista pyytää lupa kisaan osallistumiseen lemmikin omistajalta!

Kuvan tulee olla vaakatasossa. Älä pienennä, rajaa tai radikaalisti käsittele kilpailukuvaa, vaan lähetä kuva alkuperäiskoossa sekä mielellään myös alkuperäismuodossa. Yhdistys huolehtii kalenteriin valittujen kuvien kuvankäsittelystä tarpeen mukaan. Huomioithan myös, että kuva ei saa olla epätarkka / rakeinen. Kuva tulee olemaan A4-kokoinen, joten kuvalaatu on tärkeä (vähintään 2 Mb)! Kuvan taustan tulee myös olla riittävän siisti, eli lemmikin lisäksi kuvassa ei tulisi olla tarpeetonta tavaraa tai muita häiritseviä tekijöitä. Kuvia on mahdollista hieman käsitellä, joten jos toiveissasi on tietynlainen muokkaus, rajaaminen tms, mainitsethan toiveestasi samalla kun lähetät kilpailukuvan.

Kuvasta saa erottua, minä vuodenaikana se on otettu. Kuva voi olla myös otettu sisätiloissa. Pyrimme valitsemaan julkaistavat kuvat vuodenajat huomioiden. Tarvitsemme siis aurinkoisten kesäkuvien lisäksi myös syksyyn, kevääseen ja talveen sopivia otoksia.

Kalenterissa julkaistaan kuvan yhteydessä kuvan ottajan (sekä lähettäjän, jos eri kuin ottaja) nimi. Kalenterissa julkaistavia kuvia käytämme ainoastaan vuoden 2015 kalenteriamme varten! Kisaan osallistuneita kuvia emme tule julkaisemaan missään muussa yhteydessä. Myöskään kuvien lähettäneiden yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin mahdollisten palkintokalentereiden postitukseen, eikä yhteystietoja julkaista tai jaeta eteenpäin.

Kilpailuaikaa on 20.7. saakka!

Jos sinulla on kysyttävää mistä tahansa kuvakisaan liittyvästä, ota yhteyttä tähän sähköpostiosoitteeseen: info [at] dewi.info (Huom! Kilpailukuvat tulee lähettää osoitteeseen pj [at] dewi.info)