Rölli

Rölli on n. 2-vuotias kesy kollinuorukainen. Rölli löysi oman kotinsa Turusta kesäkuussa 2014.Punaraidallinen Rölli tulivat yhdistyksen sijaiskotiin maaliskuussa 2014 suurehkosta kissapopulaatiosta, jonka kissa oli onnekseen saanut olla lähes jatkuvasti ihmiskontaktissa. Näin ollen Rölli valloitti heti sijaiskotiin saavuttuaan hoitajiensa sydämet valloittavalla ja sosiaalisella luonteellaan.

Rölli on oikea energiapakkaus. Sen motto voisi hyvin olla ”Elämä on ihanaa!”, niin hyväntuulinen se on kaikkia ja kaikkea kohtaan. Rölli nauttii valtavasti rapsutuksista ja hellittelyistä, ja ruoka-aikaan kissa muuttuu suorastaan euforiseksi. Röllillä piisaa vauhtia, ja se tykkää juosta kovaa ympäri kämppää leikin tiimellyksessä. Vastapainoksi räiskyvälle luonteelleen Rölli tykkää välillä piiloutua pieniin koloihin asunnossa, mikä on aiheuttanut kotihoitajalle päänvaivaa, kun yleensä kaikkialla näkyvä ja kuuluva kissa onkin tunkenut itsensä johonkin pieneen soppeen ja piileskelee siellä täysin hiljaa.

Rölli kaipaisi ehdottomasti aktiivista leikkikaveria, sillä se on niin energinen että välillä sen nyt jo omaan kotiin muuttanut, rauhallisempi kissakaveri kyllästyi jatkuviin leikkiyrityksiin. Rölli voisi sopia myös lapsiperheeseen, sillä se ei ainakaan toistaiseksi ole ärsyyntynyt minkäänlaisesta kontaktista vaan yksinkertaisesti nauttii kaikesta huomiosta.

Rölli etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Rölli luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna.

Röllistä voi tiedustella numerosta (HUOM! Soittoajat klo 17-20!) tai sähköpostitse pj (a) dewi.info. Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!