Julle

Julle löysi loppuelämän kodin Turusta toukokuussa 2014.Julle on noin vuoden ikäinen, nuori ja ikäisekseen melko rauhallinen kollikissa. Julle on hyvin ihmisrakas, ja nauttii kotihoitajan silityksistä, rapsutuksista ja yhteisistä leikkihetkistä. Kolli viihtyy hyvin myös kissakaverin seurassa, kunhan tämä ei liikaa rupea koheltamaan. Julle tykkää ottaa lunkisti, mutta on kuitenkin vielä nuori kissa, joten tulevassa kodissa olisi hyvä olla lajitoveri seuralaisena. Tulevan kodin ihmisillä on myös oltava antaa tarpeeksi aikaa kissalle, sillä vaikka Julle onkin hieman syrjään vetäytyvä luonne, se rakastaa huomiota ja rapsutuksia. Julle on nuorempana ilmeisesti kolauttanut leukansa, minkä seurauksena se on menettänyt osan ylä- ja alahampaistaan. Eläinlääkärin mukaan Julle on kuitenkin täysin tottunut hieman vajaaseen purukalustoonsa, eikä hampaiden puuttuminen aiheuta kissalle mitään ongelmia.