Paimion Sid

Sid pääsi loppuelämän kotiin Paimion Pikkumustan kaveriksi toukokuussa 2014.

Sijaiskotiin saavuttuaan räkäisestä ja sähisevästä takkupallosta kuoriutui muutamassa päivässä mitä hellyydenkipein ja seurallisin olento, jonka valloittava olemus ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Sid on monen muun yhdistyksen kautta kotia etsivän kissan tavoin peräisin Paimiosta loukutetusta kissapopulaatiosta, mutta villistä menneisyydestään huolimatta se suhtautuu ihmisiin lähes häkellyttävällä luottamuksella. Vieraita ihmisiä Sid tavallisesti haluaa hetken seurata kauempaa, mutta todettuaan heidät turvallisiksi se mielellään hyödyntää jokaisen mahdollisen rapsuttelijan perusteellisesti. Sidillä on erittäin hyvä muisti ihmisten suhteen ja muutaman tapaamisen jälkeen se ei edes vaivaudu piiloutumaan vieraan saapuessa.

Sid on innokas osallistumaan kaikkiin arjen askareisiin ja pyrkii jatkuvasti ujuttamaan joukkoon pieniä rapsuttelu- ja sylihetkiä. Aivan erityisesti Sid nauttii vatsan silittelystä ja kellahtaakin usein syliin kiivettyään ensimmäisenä sellälleen. Ainoastaan Sidin rakkaus juustoon vetää vertoja sen mieltymykseen tulla silitetyksi niin paljon kuin mahdollista.