Paimion Viivi

Viivi nukkui pois 10.8.2014.

Viivi on kotoisin samasta paimiolaisesta kissapopulaatiosta kuin moni muukin sivuilla kotia etsivä kissa. Viivi on viettänyt villiä ulkokissan elämää, mutta on luultavasti ollut jonkin verran kontaktissa ihmisen kanssa, sillä se oli täysin kesy jo sijaiskotiin saapuessaan. Viivi rakastaakin silityksiä ja tulee usein myös syliin rapsuteltavaksi. Se on myös aina kehräten ovella vastassa, kun kotihoitaja palaa kotiin. Tämä kissa tarvitseekin kodin, jossa sillä on ainakin suurimman osan ajasta seuraa, eikä se joudu olemaan pitkiä aikoja yksin kotona.

Viivi on kova leikkimään ja juoksentelee usein kovaa vauhtia ympäri asuntoa. Sen energia kohdistuu onneksi ainoastaan sallittuihin kohteisiin, eikä sen ole ollut tarpeen purkaa energiaansa seiniin tai sohvaan. Viivi onkin oikein hyvätapainen kissa vilkkaudestaan huolimatta, ja on ollut alusta asti myös täysin sisäsiisti. Ihmisen sylissä köllöttelyn lisäksi Viivi rentoutuu katselemalla ikkunasta pihapiirin tapahtumia ja erityisesti lintujen touhuja.