Hupu ja Tupu

Kissasiskokset Hupu (mustavalkoinen) ja Tupu (savunharmaa) muuttivat uuteen kotiin Helsinkiin lokakuussa 2014.

Mustavalkoinen Hupu ja harmaakuvioinen Tupu ovat kesyjä, ihanaluonteisia, kaikesta kiinnostuneita ja kovasti juttelevaisia kissakujertajia. Kumpikin tytöistä on todella kiltti ja rakastava. Ulkonäöltään molemmat ovat varsinaisia kissakaunottaria. Hupu vähän perinteisempi, raamikkaampi, valkosukkainen ja lyhytkarvainen, Tupu taas eksoottisempi, pitkäkarvainen ja pienikokoinen minimirri.

Energiaa neitosilla riittää, joten uudessa kodissa saisi olla tilaa temmeltää. Kumpikin rakastaa kiipeilyä ja viihtyy ikkunalla tipijahdissa. Vaikka kissat hellittelevät kovasti toisiaan, myös ihmishoitajalle hellyyttä riittää. Varsinkin Tupu on sylivauva, mutta myös Hupu rakastaa rapsuttelua, vaikka onkin hellittelylle pikkuisen varautuneempi kuin siskonsa. Sijaishoitajan kanssa leikkiminen kuuluu myös ruokailun ja hellittelyn lisäksi päivän kohokohtiin.

Yöllä mieluusti kumpikin hakeutuu sänkyyn ihmishoitajan lähettyville nukkumaan, mutta toisinaan yö-aika on myös neitokaisten mielestä sitä parasta leikkiaikaa. Vessakäynnit ovat myös aikamoisia rituaaleja, koska hiekan lisäksi myös lähiympäristö täytyy peittää huolellisesti. Alusta asti on ollut selvää, että kaverukset ovat erottamattomia ja toistensa parhaat ystävät, joten Tupu ja Hupu etsivätkin nyt yhteistä loppuelämän kotia, jossa omistaja ymmärtää että yöllä leikkiminen nyt vaan on hauskempaa, ja muistaa antaa hellyyttä molemmille kissoille tasapuolisesti.